Odjel za sociologiju

Obavijest o ljetnom ispitnom roku

Obavijest o ljetnom ispitnom roku

Održavanje ispita i obrana radova u izvanrednom i ljetnom ispitnom roku

 

U skladu s mjerama predostrožnosti nastava na daljinu na Odjelu za sociologiju odvijat će se do kraja akademske godine 2019./2020.

 

Svi ispiti u izvanrednom i u ljetnom roku, za sve kolegije bit će održani na daljinu. Obavijesti o načinu i terminu provedbe ispita studenti/ce će dobiti neposredno od predmetnih nastavnika/ca, a bit će objavljene i na mrežnoj stranici Odjela za sociologiju. U slučaju da je u određenom kolegiju potrebno održati usmeni ispit, bit će potrebno istodobno uključiti najmanje dva studenta/ice.

Raspored ispita u ljetnom roku možete vidjeti ovdje.

 

Obrane završnih i diplomskih radova u ljetnom roku u načelu će se odvijati na daljinu. U iznimnim slučajevima je moguće, uz prethodno osiguravanje uvjeta, primjenu i pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, obrane završnih i diplomskih radova organizirati u prostorijama Sveučilišta. Studenti/ce će se o obranama na Sveučilištu dogovoriti neposredno sa svojim mentorom/icom.

Raspored obrana završnih i diplomskih radova bit će pravovremeno objavljen, u dogovoru s mentorima/cama, čanovima/cama ispitnih povjerenstava te pristupnicima/cama na obrani.

Theme picker