Department of Sociology
Pomak prema modernosti

Pomak prema modernosti

Mr. sc. Mirko Petrić sudjelovao je, u svojstvu urednika izdanja, u dvama promocijama knjige prof. dr. Inge Tomić-Koludrović Pomak prema modernosti: žene u Hrvatskoj u razdoblju „zrele“ tranzicije, koja je objavljena u izdanju nakladničke kuće Jesenski i Turk iz Zagreba.

Na promociji knjige održanoj 21. listopada 2015. u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu govorili su prof. dr.sc. Ivan Rogić, izv. prof. dr.sc. Jasminka Lažnjak (predsjednica Hrvatskog sociološkog društva), dr. sc. Rebeka Anić (Institut društvenih znanosti „Ivo Pilar“ – područni centar Split), mr.sc. Mirko Petrić (Sveučilište u Zadru) te autorica. Promociji je bila nazočna i suatorica dvaju poglavlja knjige dr. sc. Željka Zdravković, koja je obavila faktorsku i klastersku analizu rezultata istraživanja na kojem se knjiga zasniva.

Na promociji knjige održanoj 29. listopada 2015. u Kulturno-informativnom centru (KIC) u Zagrebu, u okviru tribine Socio-logiranje, sudjelovali su prof. dr. sc. Ivan Rogić, izv. prof. dr. sc. Jasminka Lažnjak (predsjednica Hrvatskog sociološkog društva), prof. dr. sc. Branka Galić (Filozofski fakultet, Zagreb), mr.sc. Mirko Petrić, (Sveučilište u Zadru) i autorica, a voditelj razgovora bio je Goran Batina, sociolog i urednik Naklade Jesenski i Turk.

Više o knjizi možete doznati ovdje, a jedno od brojnih medijskih izvješća s promocija ovdje.

Izvor: http://radio.hrt.hr/radio-split
Pročitaj više
Pomak prema modernosti
12

Content